Vi har ofte løst udfordringer med varme i sengene…

Lige nu finder du et restparti af TEMPUR® dyner i vores sortiment.
Der er to forskellige udgaver af sommerdyner, de er begge produceret i samarbejde med det danske firma Quilt som producerer mærket Temprakon, så her har vi med et kvalitetsprodukt at gøre.
The TEMPUR® – Active Temperature Regulation- fit, down Quilt classic lightdyne, har en klassisk følelse, altså en dyne som fylder noget i hænderne.
Fyldet er som beskrivelsen fortæller klassiske Moscusdun blandet med en Termoregulerende Polyesterfiber som giver en dejlig åndbar – temperatur regulerende lethed.
Begge dyner vaskbare ved 60 grader og skal tørres i tumbler.
Vi Har et begrænset antal, så tøv ikke for længe, hvis du søger en løsning på dine udfordringer med varme her i denne skønne varme danske sommer. Køb her>

Søvnbevær pga. varme om natten?

Test denne skønne, lette dyne som også er fremstillet i et samarbejde mellem TEMPUR® og Quilt, hvor man har fyldt dynen med en blanding af Moscusdun og Thermoregulerende Polyesterfibre og derudover monteret den ene (undersiden) af dynen med betræk som har en kuldemembran, så dynen har en dobbeltvirkning. Køb den her>

Du sover bedre når din kropstemperatur er behagelig.

Mange af os er udfordret af varme, generelt når vi sover – med sommeren 2018 har vi så fået endnu større udfordringer da nætterne er markant varmere i år.
Når man har det varmt i sin seng, skal man se på hvad man ligger på – altså tjek din (top)madras – er den lavet af et åndbart materiale?
Se udvalget af topmadrasser her>

Tjek din hovedpude om den er varm at sove med?
Vi har mange muligheder for valg af ventillerende og kølende hovedpuder.
Se pudeudvalget her>

Hvis top og hovedpude er OK, så tjek din dyne. Er den åndbar, ventilerende eller kølende så den kan hjælpe din krop af med varmen når du sover?
Se hele udvalget af vores dyner her>
Dit nattøj er det i naturmaterialer?
Har du mulighed for udluftning i dit sovværelse?
10 min. udluftning hver morgen sørger for at rummet er luftet tilstrækkelig, så alle materialer derinde har det optimalt. Hvis disse råd er fulgt, så bør du være godt hjulpet på vej i “nattelivet”.

© Copyright - Sengeexperten.dk