Sov trygt og godt i en Dunlopillo seng!
En seng er nok et af de vigtigste møbler i hjemmet, da det er her, du skal hvile dig, fra dagens strabadser og finde ny energi til den næste dag. Hvis du også er kompromisløs, når det kommer til din krops velvære og din søvnkvalitet, så tilbyder Dunlopillo et slaraffenland af fantastiske kvalitetsprodukter, der også kan tilgodese dine behov, så du kan sov trygt og godt i en Dunlopillo seng. Hvad du helt konkret får, når du hviler ud i en seng fra denne producent, kan du læse meget mere om i dette indlæg.

Gennemtænkt design og materialevalg

Hjørnestenen i Dunlopillos madrasser er en naturlatex. Med en madras fremstillet i naturlatex kan du nemlig gå i en seng, der har en smidig madras med en fantastisk komfort. Bag madrassernes unikke materialesammensætning gemmer der sig en lang historie af utallige eksperimenter med materialer til madrassen. Resultatet er materialet naturlatex eller naturgummi, som kan give dig en fantastisk nattesøvn med god støtte til din krop. Sov trygt og godt i en Dunlopillo seng.
Derudover er sengene designet, så de er lette at holde rene – bl.a. kan du få modeller, der er udstyret med et aftageligt og vaskbart betræk. Med afsæt i deres mange års erfaring kan Dunlopillo derfor tilbyde dig et væld af muligheder, når du skal finde den helt perfekte madras til din krop og din gode nattesøvn – de ved nemlig, hvad der fungerer, når du skal have en god madras.

Se Dunlopillo senge her>

Senge til ethvert behov

En seng er ikke bare en seng. At finde den perfekte madras kræver overvejelser i forhold til bl.a. madrassens beskaffenhed, så du får den bedste følelse, den mest optimale støtte til din krop og et look som gør dig glad. Det giver nemlig en behagelig og rolig nattesøvn. Derfor kan netop Dunlopillos udvalg af madrasser være et rigtig godt mærke at kigge efter, fordi du her kan finde senge med forskellige hårdheder. Den erfaring, som Dunlopillo lægger i udviklingen af deres madrasser betyder, at de er i stand til at tilgodese en bred vifte af kunder, der har mange forskellige krav til en seng – og du er selvfølgelig ingen undtagelse.

Sov trygt og godt i en Dunlopillo seng.

Hvis du virkelig vil skræddersy din seng til dine ønsker, så sørger Dunlopillo selvfølgelig også for, at du har flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til sengetypen. Boxmadrasser, kontinentalsenge og solide elevationsløsninger er nemlig også en del af udvalget fra denne sengeproducent.

Når du vælger en ny Dunlopillomadras, skal din nattesøvn og din komfort selvfølgelig altid komme i første række, men Dunlopillo er også et godt valg, fordi de samtidig formår at gøre deres senge til en flot møbel, som ser flot ud i soveværelset – det er resultatet af godt, solidt håndværk! Du kan nemlig få din madras med kraftigt møbelbetræk i forskellige farver, som betyder, at din seng holder sig pæn meget længere. Hvis du går efter mærket Dunlopillo har du derfor massere af muligheder for at finde et gennemført løsning, der tilgodeser alle dine behov.

God søvn med garanti

Sov trygt og godt i en Dunlopillo seng

For at du kan sove ekstra godt om natten, så følger der med senge fra Dunlopillo også 15 års garanti mod sætning. Det sender et klart signal om, at der ved disse madrasser er kredset for kvaliteten og dermed også komforten, som du kan stole på holder ved i mange år. Naturlatexen`s smidige egenskaber giver nemlig en formstabil seng, som kan passe godt på din krop og nattesøvn i rigtig mange år.

Der er med Dunlopillo således masser af gode muligheder for at få den højeste komfort hver eneste nat. Det eneste du skal gøre nu er, at vælge den rette madras: med personlig vejledning hos Sengeexperten by Bruun får du op til en times expert-hjælp så du er fuldkommen tryg ved købet af din nye seng.

Sov trygt og godt i en Dunlopillo seng.

Lav en aftale med os og spring køen over: Ring 75833277 eller mail: info@sengeexperten.dk