Guide til valg af ny sommerdyne

Har du brug for gode råd, før du vælger?

Hanne Bruun

Hanne Bruun

Indehaver

Når de korte lune sommernætter kommer til os, ved de fleste godt, at natten kunne være meget bedre hvis man havde en sommerdyne over sig. Hos os er vi gode til at hjælpe dig med valget af den rigtige sommerdyne til dit behov.
Sommerdyner kan have forskelligt indhold og du skal vælge den dyne som du bedst kan lide og som dækker dig behageligt af natten.

Restparti af TEMPUR® sommerdyner>

Se udvalget af (sommer)dyner fra Auping  

Sommerdyner giver mere behagelig søvn

En sommerdyne med naturfyld vil altid minde mest om det du kender, da langt de fleste danskere sover under en dyne med naturfyld i en eller anden form for dun. Om du vælger en ande- moscus- eller gåseduns dyne, får du hos os dyner som er vaskbare ved 60 grader, idet vi kun har de største (og dermed vaskbare) dun i vore dyner.
En andedunsdyne er altid en god mulighed, dog vil man opleve markant mere ventilering i en gåsedunsdyne, idet gåsedun er meget større… det giver en fyldig sommerdyne med masser af luft og åndbarhed til din krop.
Moscusdunen er en mere kompakt dun, men stadig en vaskbar og lækker sommerdyne.

Se udvalget af Ringsted Dun (sommer)dyner her

Hästens sommerdyner er som en drøm

Hästens eco dyner

Dynerne kan naturligvis alle leveres i almindelig længde 140 x 200 cm eller en ekstra lang udgave 140 x 220 cm og kontakt os hvis I ønsker en dobbeltdyne, da de findes i flere forskellige mål.
Vores leverandører på dundyner er Danske Ringsted Dun eller Svenske Hästens – begge laver kun de bedste sommerdyner i en god kvalitet.

Se Hästens Light dyne her>

Hefel sommer silkedyner kan “varmt” anbefales

Vi har indledt et samarbejde med en af Europa`s dygtigste fabrikker – Hefel Østrig – til at producere vore Tencel® dyner og en enkelt sommer silkedyne til os. Kom ind og lad os introducere disse fantastiske produkter for dig, du blir begejstret.
Se vores udvalg af Hefel dyner, her>

Silkesommerdyne med jarquard vævet silkebolster

Silke sommerdyner er naturligvis også en del af vores sortiment. Vi har en leverandør som gennem 10 år har forsynet os med de lækreste kvaliteter i Morbærsilke. Silke smyger sig omkring din krop og tillader dig at komme af med varmen i de fleste tilfælde, det mest optimale oplevelse får man når man vælger silkesengetøj til sin silkedyne.
Lige nu er vi aktuelle med en Luksusdyne i jarquard vævet silkebetræk.
Se mere her>