VIP Arrangement! Er du udfordret på din nattesøvn? Skal du have hjælp at finde ro og få en god nattesøvn?

Mød Birgitte Hinz fra Søvnskolen, hun er uddannet søvnkonsulent efter den Amerikanske metode Sounder Sleep System. Birgitte tilbyder vejledning hvis du ønsker hjælp til at få en bedre og mere sammenhængende søvn.

Hos Sengeexperten by Bruun har vi i samarbejde med Birgitte lavet en en aften, hvor du kan få få nogle brugbare facts og metoder og måske en ny seng, som du kan tage med dig hjem, til at forbedre din nattesøvn.

Er du udfordret på din søvn?
Vi kan måske hjælpe?

Hos Sengeexperten by Bruun kan vi altid hjælpe dig med at finde den seng som passer bedst til dig og din type. Det har vi gjort i 31 år, så derfor har vi enorm stor erfaring bag os, når vi vejleder jer. Men selv om man ligger godt i sin seng, så er der stadig mange mennesker som vågner ud på natten med uro i kroppen eller tankemylder som gør, at de ikke får god og rolig nok søvn.
Birgitte Hinz, Søvnskolen.dk  besøger os her i butikken
Onsdag d. 27. februar kl. 17.30

og holder et vedkomne foredrag omkring disse problematikker, hvor hun kommer med gode råd, som hun har tilegnet sig gennem mange år og laver også nogle øvelser, så man kan forstå hvad det er hun taler om Læs mere>

Til alle som deltager i foredraget med Søvnskolen får en lækker Goodiebag med bl. a. TEMPUR®`s mobilcover og søvnbog, hørepropper, samt sovemasker fra Auping og Hästens m.m. 

Sammen med Søvnskolen har vi også inviteret alle repræsentanterne fra de 6 store sengefabrikker som vi har samarbejde med.

Auping – Carpe Diem – Hästens – TEMPUR® – Dunlopillo & JENSEN®.

Det er derfor, denne aften muligt, at få en god snak og evt demonstration af sengene fra diverse sengefabrikker.

Aftenens program:

17.30: Velkomst & mad – Vi er værter med sandwiches & Vin/Vand – Koffeinfri aftenkaffe.
18.00: Foredrag v/Søvnskolen Birgitte Hinz
19.30: Hanne Bruun fortæller hvordan du gør det rigtige valg af sengetype.
20.00:Vi udtrækker 5 vindere af JENSEN Beds SW
20.05: :  Få en snak med vore 6 store fabrikker`s repræsentanter som står klar med deres senge, de har denne aften lavet helt forrygende tilbud på de kendt sengemærker.

Billetter a kr.: 100,- pr stk. kan bestille på 75 833277 , her eller via FB  – sidste frist er 25. feb. Betal evt med Mobilpay, i butikken eller bankoverførsel. (Vi har kun 30 billetter til denne aften)

Sengefabrikkerne laver helt specielle rabatter, hvis du handler denne aften, som gør, at du helt sikkert sover bedre fremover.

© Copyright - Sengeexperten.dk