Sengene fra Auping giver dig sund søvn!

Auping er en anerkendt producent af senge i en rigtig høj kvalitet. Med hvad er grunden til, at netop sengene fra Auping giver dig sund søvn og kan tilbyde dig en sovekomfort, der kan give dig en dyb og rolig søvn? Du kan i dette indlæg læse meget mere om, hvad der gemmer sig bag den luksuriøse komfort.

Kvalitetsmaterialer gør en forskel for komforten
Sengene fra Auping giver dig sund søvn

Når Auping designer og producerer deres kvalitetssenge, tager de hensyn til både dig og miljøet. Produktionen af deres senge sker nemlig under miljørigtige forhold i og med at de har fokus på genbrug og bæredygtige produktionsprocesser. Desuden er tekstilerne til sengene både bæredygtige og slidstærke. Den gode kvalitet i deres materialevalg bidrager til sengens fantastiske komfort, som giver dig den luksuriøse fornemmelse hver gang du kravler i din seng. Med den høje kvalitet i materialevalget følger også en fantastisk formstabilitet, så du kan give kroppen den nødvendige støtte hver nat. Vælger du en investere i en ny seng fra Auping kan du således få en seng, der vil passe godt på både din krop og miljøet, og dermed giver Sengene fra Auping giver dig sund søvn.

Auping designer fantastisk sovekomfort

Hos Auping designer og fremstiller de deres senge med stor omhu, så du kan få den mest optimale komfort og dermed en rolig og behagelig søvn. Det gennemtænkte design af deres senge består bl.a. af 10.000 støttepunkter i madrassen, forskellige komfortzoner, kvalitetsmaterialer og en opbygning, der giver en god luftcirkulation.

Sengene fra Auping giver dig sund søvn!

Den fantastiske luftcirkulation i sengene opnås ved hjælp af en spiralnetbund placeret i bunden af sengen. Resultatet af luftcirkulationen er en god hygiejne, samtidig med at du får en behagelig temperatur hele natten. Du får også selv muligheden for at gøre endnu mere for hygiejnen, idet sengene har et aftageligt og vaskbart betræk.

Ved hjælp af de 10.000 støttepunkter giver madrassen dig en din krop den optimale støtte, så du ligger komfortabelt og uden belastning på kroppen i løbet af natten. Komforten for et ekstra skub i den gode retning ved hjælp af de forskellige komfortzoner, som bl.a. er placeret i områdene, hvor skuldre, nakke og hofte ligger på sengen. Hertil er nogle komfortzoner opbygget med visco-elastisk skum, som giver en endnu bedre komfort. I kernen af madrasserne kan du finde pocketfjedre og asymmetriske zoner, hvilket betyder, at madrassen følger kroppens form perfekt.

Auping går således det ekstra skridt for at give din krop den bedst mulige støtte i løbet af natten, og de har uden tvivl gennemtænkt kompleksiteten af din krops behov for støtte, når du sover. Madrassernes opbygning med kvalitetsmaterialer og innovative løsninger betyder, at du med en seng fra Auping kan tilpasse valget af din madras til lige netop de behov, som du har, og at du får en madras, der passer perfekt til din kropsbygning.

En fantastisk kombination af komfort og et fedt design

Ud over at sengene fra Auping kan give dig en luksuriøs fornemmelse, der uden tvivl vil sende dig i drømmeland, så samarbejder de også med anerkendte designere om selve udtrykket af deres mange forskellige senge. Resultatet af samarbejdet er nogle flotte sengerammer med mange forskellige udtryk lige fra de friske og dristige farver til de mere klassiske designs. Du får således massere af spændende valgmuligheder – også i forhold til selve udtrykket – når du skal finde frem til den seng, der opfylder alle dine ønsker og krav. Auping formår nemlig også at fremstille senge, der kan pynte utrolig flot i soveværelset samtidig med at du får den mest fantastiske nattesøvn. Lad os hjælpe dig med valget af den rigtige Auping seng og madrasser som passer bedst til dig og din krop. Sengene fra Auping giver dig sund søvn når vi rammer den rigtig model og fasthed.

De forskellige modeller af senge kan fås med forskellige typer af bunde som eksempelvis planbunde eller elevationsbunde. Når du har valgt den perfekte madras til dig, kan du herefter beslutte dig for behovet for ekstra funktioner. Mulighederne er mange – og når du har fundet den helt perfekte model, vil den uden tvivl kunne give dig optimal søvn.

Bæredygtighed

I en Auping seng behøver du ikke at ligge søvnløs om natten for at tænke på miljøet. Auping er som den første og eneste sengevirksomhed certificeret med Cradle to Cradle, som sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed, så du kan lukke øjnene med god samvittighed.

Auping er bevidste om den stigende knaphed på energi, mineraler og råstoffer og om vores påvirkning af økosystemerne. Derfor har vi etableret et bæredygtigt forhold til vores omgivelser, miljøet og mennesket med en bæredygtig CO2 neutral produktion. Det er vores ambition, at alle arbejdsprocesser, produkter og ydelser skal være 100 pct. bæredygtige inden udgangen af 2020 – både for vores egen og for fremtidige generationers skyld.