Rullemadrasser – mere end hygiejne!

Hos os finder du rullemadrasser til mange forskellige formål – lad os hjælpe dig til en mere optimal nattesøvn – vi kan godt!
Rullemadrasser som virker kølende – altså hjælper de din krop med at komme af med varmen under søvnen, er virkelig til stor gavn, hvis man den ene nat efter den anden vågner badet i sved, læs mere her>
Vi har også en rullemadras som hjælper dig, der har svært ved at holde temperaturen om natten, du kan nemlig med fordel vælge en Uld rullemadras, som samtid også tillader din krop at ånde så den ikke bliver fugtig våd se her>

Sidst, men ikke mindst går vi meget ind for bæredygtighed og har derfor et mindre udvalg af de forskellige rullemadrasser i bio udgaver, også – læs og se mere>

Om Rullemadrasser i almindelighed!
I al almindelighed sikrer rullemadrasser dig et mere hygiejnisk og allergivenligt soveværelse. En gennemsnitlig person afgiver helt op til 1,5 liter væske i løbet af en nat. Dét, kombineret med snavs, husstøvmider og andre ubudne bakterie gæster, giver os faktisk en rigtig stor, hygiejnisk udfordring i soveværelset. Som de fleste af os nok har oplevet, er det nemlig ikke helt ligetil at rengøre en almindelig madras. Det betyder, at vi på sigt kommer til at sove i en seng, der ikke har en optimal hygiejne og samtidig heller ikke er spor allergivenlig. Det slider desuden ekstremt hårdt på vores madras, når den eksponeres for alle disse bakterier, og det mindsker også den generelle levetid på vores seng. Derfor bør man virkelig overveje at anskaffe sig en god rullemadras, da det kan være den helt optimale løsning til at imødekomme problemet.
Se Sx Rullemadrasser her>

Rullemadrasser – mere end hygiejne – husk at vi har rullemadrasser til mange forskellige udfordringer!

En investering der betaler sig

En rullemadras bør benyttes som det øverste lag på din nuværende seng for at beskytte og skåne din seng eller topmadras mod væske, bakterier, husstøvmider og generelt slid. Det særlig smarte ved en god rullemadras er, at den super let kan tages af sengen og vaskes ved 95 grader, hvis den er i ren bomuld og tørres med dit øvrige sengetøj. Det giver en mulighed for at komme af med bakterier, som ellers havde sneget sig ind i madrassen, hvilket gør en alverdens forskel for hygiejnen i soveværelset. Når det kommer til rullemadrasser, er det vigtigt, at du finder en rullemadras af høj kvalitet, (Vi anbefaler 100% bomuld, da det kan vaskes ved høj temperatur)da den måske ellers ikke opfylder sit formål helt optimalt.
Husk at Rullemadrasser – mere end hygiejne, se hele udvalget her i shoppen. Det er en investering, der på sigt virkelig kan betale sig, også rent økonomisk, da en rullemadras også beskytter mod generelt slid og derved forlænger levetiden af din seng og madras.

Hos os kan du som noget nyt få rullemadrassen i en splitudgave som passer til split topmadrasser. Se den her>

Ind med rullemadrassen og ud med husstøvmiderne

Allergi er et voksende problem i Danmark, og flere og flere af os mærker desværre mere og mere til forstyrrende nys, løbende næser, kløende øjne og eksem.

Hvis du også er en af os, der oplever problemer med allergi, bør du virkelig overveje at købe en god rullemadras for at gøre din seng og soveværelse mere allergivenligt. Især husstøvmider i hjemmet er et problem, som i høj grad fremtvinger og forværrer allergi. Husstøvmider er stort set umulige at undgå i hjemmet, og de er så små, at de ikke kan ses når de trænger sig ind i betrækket på madrassen. Derfor er de også meget svære at komme af med, når de først er i madrassen, hvilket kan efterlade din seng yderst allergifjendtlig.

En god rullemadras kan til gengæld opfange disse husstøvmider, og da en rullemadras også er super let at vaske (den kan bare smides i vaskemaskinen med almindeligt sengetøj), kan problemet med husstøvmider pludselig let imødekommes. Du skal bare huske at vaske på mindst 55 grader, for at sikre, at husstøvmiderne dør.