Nordens største sengefabrikker`s bedste senge i èt hus!
Vi leverer i hele Danmark.

Synes du at markedet for senge er stort og uoverskueligt!
Hvad skal man vælge?
Hvordan skal man sammenligne de forskellige kvaliteter og mærker?
Hvordan ved man hvilken seng man bedst kan lide at være i?

Kan du nikke genkendende til disse spørgsmål, så besøg eller kontakt os – vores specialforretning har nemlig samlet Nordens største sengefabrikker´s bedste senge i èt hus, så I frit, kan vælge, teste, sammenligne og få god vejledning, samt få masser af inspiration til boligen.
Vi leverer U/B overalt i Danmark med vor egne montører.
Kom ind forbi, vi er et besøg værd!

Nordens største sengefabrikker´s bedste senge i èt hus!

De har alle, deres egen unikke filosofi omkring, hvad sund søvn er og tilbyder derfor 6 forskellige måder at finde hvile på. Vi har opbygget vores sengeprogram således at de forskellige senge supplerer hinanden. Det giver så mange forskellige muligheder, for dig som kunde, at vi altid kan finde et godt match til dig.

Auping
Dunlopillo®
Carpe Diem
Hästens
TEMPUR®
JENSEN®

Tæt på 40 forskellige dobbeltsenge er opstillet i vores ny-opdaterede lokaler, så der er virkelig et stort udvalg. Vi kan helt klart anbefale disse sengefabrikker som vi har haft samarbejde med gennem mange år.
Vi tester og udvælger selv vores sortiment og vi har 30 års erfaring med skøn nattesøvn.

Vi danskere er helt unikke til boligindretning, skøn kunst og interiør.

Besøger du vores specialforretning  vil du helt sikkert føle dig inspireret og få nye ideer til fornyelse af dit eget hjem. Vi har samarbejde med Dekoratør Beth Baun og tapetdesigner Marie Bruun Hansen fra Kolding designskole til at hjælpe os med indretning af butikken.

Vi bestræber os på at være blandt de førende i Danmark, når snakken går på søvn og alt som hører der ind under, bare prøv os af!

Læs evt mere om os på Trustpilot>

Sengeexperten by Bruun er en familieejet virksomhed gennem 30 år.

Kom forbi vores butik i Vejle