Sund søvn er lige så vigtig for helbredet som sund mad og motion.
Læs om vores syn på hvad der kendetegner en kvalitetsseng.

Kvalitet er et trækplaster

Vi trækker kunder fra hele Danmark! Aalborg, Aarhus, København og mange af øerne. Folk kører gerne langt for at besøge os, og det er vi rigtig glade for. Det er noget man skal gøre sig fortjent til.

Vi vægter kvalitet meget højt både i vores service, men også i udvalget af senge, dyner og puder. Selvom Sengeexperten kun fører eksklusive, highend mærker, er hver enkelt vare gransket nøje, og kun det bedste og de mest grønne og bæredygtige produkter og varer slipper igennem nåleøjet og får en plads i butikken.

Heriblandt kvalitetsmærker som Hästens og Carpe Diem som er det ypperste på markedet, JENSEN fra Norge der er Svanemærket ligesom Carpe Diem, som nogen af de eneste mærker i branchen, hollandske Auping der er 98 procent grønne samt Dunlopillo, hvis produkter er udviklet med respekt for både mennesker og miljø, og de benytter kun teknikker, der ikke belaster miljøet.
Sidst har vi TEMPUR som er den mest bæredygtige producent af produkter af viskoelastisk skum.

Ydermere har vi dyner og puder fra bl.a. Ringsted Dun, der garanterer både dyrevelfærd og prima dun fra Europæiske farme.