• Carpe Diem Beds Svensk Luksus fremstillet i Sverige...

    Prøv et helt unikt Contour Pocket System, skabt til at støtte dig, så du sover bedre…

    Carpe Diem Beds
  • Gennem 30 år har du mødt JENSEN Beds® hos os!

    Vi ved at det er en god og ordentlig kvalitet man får for pengene…

    JENSEN Beds®

Kan det nu også betale sig at vælge en seng, som har et vareregistreret navn?

Er du i tvivl?
Der er et kæmpe udbud af senge på det danske marked.
Kan man stole på rabatterne? Hvem sætter de oprindelige værdier? Hvad skal du vælge?
Det bestemmer du naturligvis helt selv – vi har valgt at formidle senge fra fabrikker, som har masser af erfaring, viden, forskning, knowhow  og ikke mindste har de prissat de oprindelige værdier på produktet, altså de vejledende priser.

Mange af vore sengefabrikker har mange år bag sig og nogle af dem er meget bevidste om, at vi skal værne om miljøet.
F.eks Royal Auping senge, hvor alle materialer kan genbruges, når du ikke vil sove i den mere…de er bl.a. malet med vandbaseret farve, fremstillet i en produktion, hvor al vand bliver genanvendt! Det synes vi er vigtigt!

Læs mere om Auping her>

Naturmaterialer, brugt gennem mere end 165 år?

Familien bag de flotte Hästens senge har i 6 generationer samlet erfaring og viden omkring madrasser der er optimale for kroppen under søvn.
Hästens bruger materialer som uld, hør, bomuld og ikke mindst hestehår til at håndbygge de ventilerende senge, så de, dels er helt unikke med hensyn til komfort og lige netop ventillering samt har en meget lang holdbarhed – Hos Sengeexperten by Bruun ønsker vi, at vi tænker over, hvad vores valg her i livet betyder for næste generation og ikke mindst miljøet.
Når du vælger din seng, anbefaler vi den gode kvalitet som holder i mange år – skån miljøet, ved ikke at smide for mange senge på fyldet – værn om miljøet og arbejdskraften som står bag produkterne. Læs mer her>

Hästens sengene stoppes med naturmaterialer – håndbygget af svenske saddelmagere

Unikke fjedresystemer opfundet gennem passion, viden og forskning.

Carpe Diem fremstiller senge på deres Svenske fabrik i Lysekil – det helt specielle ved deres smukke senge, ud over det flotte trendy look, er det unikke Contour Pocket Sytem som de har udviklet og taget patent på. Fjedresystemet giver en perfekt pasform og støtte til din krop – udover denne egenskab så er levetiden på disse fjedre i særklasse. Her har du seng, med unik komfort i rigtig mange år – fuldstændig fantastisk.

Carpe Diem Talalay latex topmadrasser er helt unikke og supersofte.

JENSEN BEDS – Svanemærket fra 2018!

Miljøet er i fokus, også når vi udvikler vores produkter. Kun de bedste produkter på markedet kan opfylde kravene til Svanemærket – det officielle miljømærke i Norden. Mærket blev anderkendt af Nordisk Ministerråd i 1989 for at gøre det nemmere for forbrugerne at finde de bedste produkter for både sundhed og miljø.

Vi vælger materialer til Svanemærkede madrasser med stor omhu. Træet til rammen kommer fra miljøcertificerede skove, og metallet til fjedrene genanvendes. Overfladerne af træ, metal og tekstil behandles uden brug af flammehæmmende og andre farlige kemikalier, som kan udgøre en fare for  dit helbred. Madrassen har en høj kvalitet og holdbarhed..

Din nye JENSEN madras bidrager til det, vi alle ønsker mest af alt: En god nats søvn – En bedre fremtid.

© Copyright - Sengeexperten.dk