Er du på udkig efter en Royal Royce inden for senge, så kan madrasserne fra det svenske Hästens være et rigtig godt bud. Her er der nemlig tale om et absolut højdespringer, når det kommer til at bringe perfekt komfort ind i soveværelserne. Her i indlægget kan du læse meget mere om, hvad der kendetegner dette sengemærke, og hvad der gør, at netop disse madrasser må klassificeres som kvalitet i verdensklasse.

Du kan (næsten) altid genkende en seng fra Hästens

Et yderst genkendeligt kendetegn ved dette svenske sengemærke er deres unikke, blå-ternede mønster. Du har derfor formentligt allerede set det fine, ternede design fra Hästens. Selvom de blå tern er det mest gængse design i deres udvalg af madrasser, så kan du også sagtens finde ensfarvede modeller, hvis du foretrækker dette. Ud over de fine farver og mønstre, så er Hästens også dygtige til at nytænke dimensionerne på deres senge – de har eksempelvis designet en rund seng, hvis dette kunne have din interesse. Du kan selvfølgelige også få de mere gængse mål, hvis du foretrækker dette, og hvis dette passer bedre ind i dit soveværelse. For Hästens er det kun fantasien der sætter grænser for deres design og udvikling af komfortable senge, og derfor har du muligheden for at indrette dit soveværelse med et unikt og spændende design.

Hastens luxuria kontinental

Hästens er indbegrebet af solidt, svensk håndværk

Med mere end 160 års erfaring inden for fremstillingen af kvalitetsmadrasser ved Hästens uden tvivl, hvordan man fremstiller madrasser, der giver dig komfort i verdensklasse. Det gode håndværk opnår de bl.a. ved hjælp af den nyeste teknologi indenfor eksempelvis elevation og patenterede systemer, som er med til at gøre dem til højdespringerne inden for god liggekomfort. De patenterede pocketfjedre giver nemlig den perfekte støtte til kroppen, når du sover, og den gode ventilation i madrasserne giver en behagelig og veltempereret søvn. Sammen med deres unikke udvalg af materialer bringer Hästens niveauet for god søvn og luksuriøs komfort til helt nye højder, og hvis du gerne vil have det allerbedste inden for senge, så er dette vejen at gå.

Madrasserne kan du finde i mange forskellige modeller inden for kategorierne boksmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge. Alle modeller er af en høj kvalitet, og de kan alle tilbyde dig en lang række egenskaber, der kan give dig en endnu mere komfortabel nattesøvn. Modellerne kan desuden fås i forskellige fastheder, så du kan finde den type, der passer bedst til dine behov og ikke mindst din kropstype. For at du får den bedst mulige komfort er det nemlig vigtigt, at du tænker over, hvad der passer bedst til din krop – eksempelvis i forhold til højde og vægt.

Senge fremstillet af rene naturmaterialer

Hästens gør brug af en unik sammensætning af materialer, som er med til at øge komforten og sender klare signaler om, at de ved, hvordan man fremstiller senge af rigtig høj kvalitet. Du er derfor aldrig i tvivl om, at de har styr på deres håndværk. Materialerne består af rene naturmaterialer som eksempelvis hør, bomuld og hestehår, som er helt fri for kemikalier. Madrasserne er fremstillet under stor hensyntagen til miljøet, og derfor kan du få en seng, der kan passe godt på både dig og miljøet. Har du et ønske om at være mere miljøbevidst i dit valg, samtidig med at du gerne vil give din krop den forkælelse, som den virkelig fortjener, så er der mange gode muligheder at finde blandt Hästens mange forskellige madrasser. Hvis du går til køjs i en af deres madrasser, kan du således trygt lægge dig til at sove med visheden om, at disse madrasser passer godt på dig og din krop.