Hästens er komfort i verdensklasse!
Er du på udkig efter en Roll-royce inden for senge, så kan madrasserne fra svenske Hästens være et rigtig godt bud. Her er der nemlig tale om en absolut højdespringer, når det kommer til at bringe optimal komfort ind i dit soveværelse. Her i indlægget kan du læse meget mere om, hvad der kendetegner dette sengemærke, og hvad der gør, at netop disse madrasser må klassificeres som kvalitet i verdensklasse.

Du kan (næsten) altid genkende en seng fra Hästens – Hästens er komfort i verdensklasse

Et af kendetegnene ved dette svenske sengemærke er deres unikke, blå-ternede mønster. Du har formentligt allerede set ternede design fra Hästens, Blue tjek. Selvom de blå tern er det mest gængse design i deres udvalg af madrasser, så kan du også sagtens finde ensfarvede modeller, hvis du foretrækker dette. Ud over de fine farver og mønstre, så er Hästens også dygtige til at nytænke dimensionerne på deres senge – de har eksempelvis designet en rund seng, hvis dette kunne have din interesse. Du kan selvfølgelige også få de mere gængse mål, hvis du foretrækker dette, og hvis dette passer bedre ind i dit soveværelse. For Hästens er det kun fantasien der sætter grænser for deres design og udvikling af komfortable senge, og derfor har du muligheden for at indrette dit soveværelse med et unikt og spændende design – Hästens er komfort i verdensklasse

Hästens er indbegrebet af solidt, svensk håndværk

Med mere end 160 års erfaring inden for fremstillingen af kvalitetsmadrasser ved Hästens uden tvivl, hvordan man fremstiller madrasser, der giver dig komfort i verdensklasse. Det gode håndværk, hvor de polstrer fjedrene med masser af uld, hør, bomuld og naturligvis hestehår ind over de patenterede pocketsystemer, er med til at gøre dem til højdespringerne inden for god liggekomfort. De patenterede pocketfjedre giver nemlig den perfekte støtte til kroppen, når du sover, og den gode ventilation i madrasserne giver en behagelig og veltempereret søvn. Sammen med deres unikke udvalg af materialer bringer Hästens niveauet for god søvn og luksuriøs komfort til helt nye højder, og hvis du gerne vil have det allerbedste inden for senge, så er dette vejen at gå.

Madrasserne kan du finde i mange forskellige modeller inden for kategorierne boksmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge. Alle modeller er af en høj kvalitet, og de kan alle tilbyde dig en lang række egenskaber, der kan give dig en endnu mere komfortabel nattesøvn. Modellerne kan desuden fås i forskellige fastheder, så du kan finde den type, der passer bedst til dine behov og ikke mindst din kropstype. For at du får den bedst mulige komfort er det nemlig vigtigt, at du tænker over, hvad der passer bedst til din krop – eksempelvis i forhold til højde og vægt.

Hästens er komfort i verdensklasse

Senge fremstillet af rene naturmaterialer

Hästens gør brug af en unik sammensætning af materialer, med hør, bomuld, hestehår og uld som er med til at optimere miljøet og komforten i Hästens sengen. De sender klare signaler om, at de ved, hvordan man fremstiller senge af rigtig høj kvalitet. Du er derfor aldrig i tvivl om, at de har styr på deres håndværk. Materialerne består af rene naturmaterialer som eksempelvis hør, bomuld, uld og hestehår, og meget vigtig: sengene er helt fri for kemikalier. Madrasserne er fremstillet under stor hensyntagen til miljøet, og derfor kan du få en seng, der kan passe godt på både dig og miljøet. Har du et ønske om at være mere miljøbevidst i dit valg, samtidig med at du gerne vil give din krop den forkælelse, som den virkelig fortjener, så er der mange gode muligheder at finde blandt Hästens mange forskellige madrasser. Hvis du går til køjs i en af deres madrasser, kan du således trygt lægge dig til at sove med visheden om, at disse madrasser passer godt på dig og din krop.

Hästens er komfort i verdensklasse!