Guide til valg af ny topmadras

Har du brug for gode råd, før du vælger?

Hanne Bruun

Hanne Bruun

Indehaver

Står du og skal købe en ny topmadras til din seng, er der god hjælp at hente i vores guide til valg af topmadras her på siden hos Sengeexperten by Bruun. Vi forhandler af topmadrasser fra en lang række af de største producenter, hvilket gør os i stand til at rådgive og vejlede dig omkring de forskellige valgmuligheder, du har i et stort produktsortiment som vores.

Du har to muligheder, når du skal købe madrasser hos os:

Du kan kigge forbi vores flotte showroom i centrum af Vejle. Her kan du fysisk mærke og afprøve de forskellige topmadrasser, der er at finde i vores sortiment. Det kan være rart at føle madrassen, før du træffer dit valg.

Hvis ikke du bor i nærheden af Vejle, har du dog rig mulighed for at læse nærmere om de forskellige topmadrasser på de enkelte produktsider samt konferere med vores guide her på siden. Det er med til at gøre det nemt og sikkert for dig at købe ny topmadras online på vores webshop ud fra et veloplyst grundlag om det enkelte produkt og topmadrassens egenskaber generelt.

Nyhed! Besøg også lavpristopmadrasser.dk

Sx Tencel Topmadras m/rullemadras pålynet, så den ikke "stikker af"

Hos Sengeexperten by Bruun er er mange valgmuligheder, når det gælder mærker:

  • Dunlopillo
  • Hästens
  • TEMPUR®
  • Auping
  • JENSEN
  • Carpe Diem

Vi føjer løbende nye mærker og modeller til vores voksende sortiment af topmadrasser. I øjeblikket er det ovennævnte leverandører, der står bag vores store udvalg af forskellige topmadrasser, der kan være med til at forbedre komforten i din seng og dermed forbedre din nattesøvn betydeligt.

Hvorfor bør du udstyre din seng med en topmadras?

Her hos Sengeexperten by Bruun ser vi overordnet tre rigtigt gode grunde til, at alle senge bør udstyres med et øverste lag i form af en topmadras:

  • En topmadras er med til at forbedre komforten i din seng. Den giver støtte og dermed en bedre og mere stabil nattesøvn.
  • En topmadras kan forlænge levetiden på din seng betydeligt; det er nemmere at skifte topmadrassen end hele sengen ud.
  • En topmadras sikrer bedre hygiejne i din seng, da betrækket kan tages af og vaskes løbende efter behov.
  • Endelig er det blot nemmere at ligge et lagen på din seng, når der ligger en topmadras på, se vore kuvertlagener som passer perfekt til toppene.

Du skal vælge din nye topmadras ud fra følgende punkter

Basic-topmadras-duo

Der er nogle forskellige forhold, du bør overveje, når du skal afgøre, hvilken topmadras der er den rette for dig. Du kan finde udførlige beskrivelser af de enkelte topmadrasser på vores forskellige produktsider og træffe dit valg derudfra. Der vil desuden ofte være flere valgmuligheder ved hver enkelt model, så du kan tilpasse din topmadras efter dine ønsker og behov.

Latex, hestehår, koldskum eller memory foam – Der er flere forskellige materialer at vælge mellem, når det gælder topmadrasser. De forskellige materialer har unikke egenskaber og kvaliteter, der som regel også afspejles af prisen. Latex er et godt materiale, idet det er meget føjeligt, materialet giver en rigtigt god støtte til hele din krop. Hestehårstoppene giver et unikt miljø i din seng, meget varmeafledende og kombinationen med bomuld/uld gør det utrolig behagelig for din kropstemperatur.

Memory foam former sig let efter kroppen og er et rigtigt godt valg til personer med særlige fysiske behov, da det er trykaflastende. Koldskum er det klassiske og prisvenlige valg, der dog sikrer en stabil komfort og støtte.

Tykkelse – Hvor tyk din topmadHästens topmadrasras bør være, afhænger af hvor komfortabel du ønsker din seng skal være. En tyk topmadras gør at du kommer mere ned i materialet, det er en dejlig følelse, men vær opmærksom på at det kan være svært at vende sig på den nye topmadras, hvis den er for tyk. Vi har typisk 40mm kerner i latex og koldskum, da det giver et godt grundlag for de fleste madrasser. Visco-elastiske madrasser fra TEMPUR er mellem 7-9 cm, det er en meget optimal højde som giver fuld støtte og velvære. Hestehårstoppene er ca 8 cm høje og der er tykkelsen ikke afgørende for virkningen, det er hestehårene som gør forskellen i form af et unikt miljø for din krop.

Størrelse og specialmål – Det er selvsagt vigtigt, at du finder en topmadras, der har de samme mål som din seng. Hvis du er særligt høj eller har andre specielle fysiske behov, der bevirker, at din seng har andet end de gængse standardmål, finder du uden problemer passende topmadrasser dertil her hos Sengeexperten by Bruun. Vi bestiller desuden gerne specialprodukter hjem, når der er behov for det, fordi vi ønsker at kunne imødekomme alle vores kunder med et velassorteret udvalg og de rette muligheder.

TEMPUR Black Edition planseng

Prisen – Her hos Sengeexperten har vi stor forståelse for, at der kan være stor forskel på vores kunders budgetter. Det er en af grundene til, at du finder flere forskellige mærker – blandt andet vores eget prisvenlige alternativ, SX One – i sortimentet af topmadrasser her på webshoppen. Du vil aldrig opleve, at du skal lade dig nøjes med ringere kvalitet, fordi du handler ud fra et budget. Der er rig mulighed for at få fuld valuta for dine penge her hos os takket være vores velassorterede sortiment og ekspertise på området.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores guide til valg af topmadras, er du altid mere end velkommen til at rette henvendelse til os direkte.

© Copyright - Sengeexperten.dk