Guide til valg af ny Kontinentalseng

Har du brug for gode råd, før du vælger?

Hanne Bruun

Hanne Bruun

Indehaver

Guide til valg af kontinentalseng

Hvis du er på udkig efter en rigtig god seng, der giver dig en høj grad af komfort og gør det muligt at tilpasse sengens størrelse og fasthed således, at den passer perfekt til din krop, så er det måske en kontinentalseng, du bør overveje. Herunder finder du en fyldestgørende guide til valg af kontinentalseng hos Sengeexperten by Bruun, hvor vi kommer med gode råd til, hvordan du finder den perfekte seng til dig og dine søvnvaner.

De fleste kontinentalsenge leveres som standard med vores egne SX One-sengeben ganske gratis, men der er altid mulighed for ekstra tilkøb af sengeben fra andre producenter, hvis du går efter et særligt design eller udtryk.

Auping Criade kontinentalseng

Royal Auping Criade Bend Seng

Hos Sengeexperten by Bruun forhandler vi senge fra de bedste mærker på markedet og fører et tæt samarbejde med vores leverandører. Det gør vi for at kunne tilbyde dig de bedste kontinentalsenge i flere forskellige prisklasser. Vores sortiment rummer følgende mærker:

 • Auping
 • Dunlopillo
 • Hästens
 • Jensen®
 • TEMPUR®
 • Carpe Diem

Der er tale om luksussenge og luksusmadrasser til dig, der gerne vil investere i en rigtig god seng og dermed en bedre nattesøvn. Ønsker du nogle mere prisvenlige alternativer til din kontinentalseng, kan du vælge en kontinentalseng  fra vores eget mærke SX One. I denne serie finder du rigtig gode madrasser til rimelige priser.

Holdet bag Sengeexperten.dk

Hästens 2000T Kontinentalseng

Søvnbesvær

Du finder altid kontinentalsenge fra markedets bedste producenter hos os

Sx One kontinentalsseng

SX One er Sengeexpertens eget sengemærke produceret på dansk fabrik – din garanti for en god kvalitet for pengene!

Selection 210 kontinentalsseng med top

Besøg os i vores showroom i Vejle eller se nærmere på de mange lækre kontinentalsenge her på webshoppen. Hos Sengeexperen by Bruun hjælper vi dig hellere end gerne med yderligere råd og vejledning. Vil du have eksperthjælp til valget af din nye seng, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook

JENSEN® Prestige kontinentalsseng

Vi har de bedste senge fra de største sengefabrikker i Norden

Hvad gør en kontinentalseng speciel?

Det specielle ved en kontinentalseng er, at den er bygget op af hele tre dele. Den består af en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Den tilbyder derfor et komfortlag mere end en almindelig seng bygget op af en boxmadras og en topmadras. Springmadrassen er det, der gør hele forskellen og er med til at sikre, at du sover mere roligt og stabilt om natten. Hvis du grundet fysiske udfordringer har brug for ekstra god og fleksibel støtte i en seng med mange komfortzoner, vil vi anbefale dig at vælge en kontinentalseng. De tre madrasser tilbyder forskellige typer støtte og kan sættes sammen således, at sengen understøtter din kropsvægt og bevægelser om natten til perfektion.

Fordi vi er specialforhandler af senge, kan vi tilbyde dig en bred vifte af valgmuligheder, når du skal vælge ny seng. Hvis valget er faldet på en kontinentalseng, er der en række forskellige forhold, du bør tage stilling til, før du klikker sengen hjem via vores webshop:

 • Madrassernes fasthed
 • Madrassernes fjedertype og/eller skum
 • Sengens størrelse – både længde og bredde
 • Sengens højde
 • Sengeben og andet tilbehør

Fordi kontinentalsengen består af tre individuelle madrasser, har du rig mulighed for at sammensætte en fasthed, der passer til dig. Denne afhænger i høj grad af madrassernes fjedertyper og skum, der altid er nøje beskrevet på de enkelte produktsider, og som du desuden kan prøve i vores specialforretning: Sengeexperten by Bruun i Vejle midtby- virkelig et besøg værd!

Hästens Auroria kontinentalseng

Vi har mere end 40 dobbeltsenge opstillet i vores showroom

Sammensæt den perfekte kontinentalseng hos Sengeexperten by Bruun

Størrelsen på din nye kontinentalseng er heller ikke uden betydning. En bredde på 160 cm eller mere er et oplagt valg til par, mens en enkeltperson kan nøjes med 90 eller 120 cm. Hvis du er mere end 190 cm høj, bør du vælge en af vores ekstra lange kontinentalsenge, så du er sikker på at kunne ligge ordentligt i sengen.

Fordi kontinentalsenge er ekstra høje grundet de tre madraslag, er de desuden et oplagt valg til høje personer, idet de er nemme at træde ud af. Den ekstra højde kan dog også komme lavere personer til gode og er et godt valg for ældre eller motorisk udfordrede personer.

Kontinentalseng fra TEMPUR®

Aftal en tid med os – så afsætter vi en time til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.
Ring 75 83 32 77 eller info@sengeexperten.dk