Guide til valg af ny elevationsseng

Har du brug for gode råd, før du vælger?

Hanne Bruun

Hanne Bruun

Indehaver

Guide til valg af elevationsseng

På denne side finder du en guide til valg af elevationsseng, der skal gøre det nemmere for dig at finde frem til den seng, der passer allerbedst til lige netop dig og dine behov. Her hos Sengeexperten by Bruun er det vores hovedfokus, at du som kunde får valgt den helt rette seng, så du opnår en så god og stabil nattesøvn som muligt.

Fordele ved at vælge en elevationsseng:

 • God mod rygproblemer
 • God til læsning i sengen
 • Perfekt støtte og komfort
 • God mod søvnproblemer
 • Mulighed for at sammensætte den perfekte seng
 • Lækre madrasser og kvalitetsmaterialer

TEMPUR® Boxelevation

TEMPUR® Promise Adjustable

Herunder kan du læse nærmere om de mange fordele, der er forbundet med at sove i en elevationsseng.

Kontakt Lone, Alice eller Hanne på 75 83 32 77

Har du brug for eksperthjælp?

Kontakt os: Lone, Alice eller Hanne på mail info@sengeexperten.dk eller lav en aftale med os i butikken – vi afsætter en time til at vejlede dig – eller ring til os på 75 83 32 77. Endelig kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook

Senge til personer med særlige behov eller ønsker

Størstedelen af de kunder, der henvender sig til os med et ønske om at investere i en elevationsseng, har særlige fysiske behov, der gør det nødvendigt med en speciel seng, der formår at imødekomme de særlige behov. Hvis du har problemer med ryggen eller andre dele af din fysik, kan du indstille elevationssengen gennem hæve-sænkefunktionen således, at den giver kroppen helt korrekt støtte på de rigtige trykpunkter. Det kan være meget aflastende for både muskler og led.

Det kan også være, at du ganske enkelt ønsker en luksuriøs seng, der tilbyder dig en høj grad af komfort og fleksibilitet. Det er netop, hvad du får, når du vælger en elevationsseng frem for almindelige boxmadrasser og kontinentalsenge. Elevationssengen kan hæves og sænkes efter behov i både hoved- og fodende. Har du brug for at få fødderne lidt op, kan sengen nemt indstilles herefter. Har du omvendt brug for at sidde mere op i sengen – hvis du for eksempel skal læse eller se TV – imødekommer elevationssengen også dette behov med sin fleksible hovedende.
Endelig kan det virke beroligende at hæve hoved og fødder, hvis du ikke kan sove. At hæve hoved og fødder giver ro i kroppen, så du slapper af og dermed falder i dyb søvn.

Vi forhandler elevationssenge fra følgende mærker:

 • Auping
 • Carpe Diem
 • Dunlopillo
 • Hästens
 • Jensen®
 • SX One
 • TEMPUR®

Du finder altid de bedste leverandører af elevationssenge her hos Sengeexperten by Bruun

Som forhandler samarbejder vi med markedets førende leverandører af blandt andet elevationssenge. Det gør vi for at kunne tilbyde vores kunder den bedst tænkelige standard og udvalg. Alle vores leverandører kan levere elevationssenge i prima kvalitet og i varierende prisklasser.

Auronde delbar seng med elevation

Auping Aurondesengen kan vælges som en delbar seng, så rengøringen inde under sengen bliver super optimal. Vælg mellem flere flotte farver og forskellige højder på Auping Auronde.

Designet varierer mellem mærkerne og sengemodellerne. Det vil således ikke være noget problem at finde en elevationsseng, der passer i både størrelse og design til dit soveværelse her hos Sengeexperten.

Vores leverandører tilhører den mere luksuriøse ende af skalaen og tilbyder dermed høj kvalitet, men vi kan også tilbyde mere prisvenlige elevationssenge fra vores eget mærke, SX One. Her får du elevationssenge fremstillet i samarbejde med en dansk, familieejet møbelfabrik, der lægger fokus på holdbare materialer og ergonomisk design. Priserne på sengene fra vores egen serie befinder sig på et fornuftigt niveau og gør det muligt for alle at investere i en lækker elevationsseng til soveværelset.

Sx One elevation med TEMPUR® madrasser

TEMPUR® - Optimal støtte og komfort

Her hos Sengeexperten by Bruun anbefaler vi i de fleste tilfælde vores kunder at vælge senge fremstillet af naturmaterialer eller viskoelastisk skum. Begge materialer giver et mere sundt og ventilerende miljø i sengen samt sublim komfort.

Vores sengeeksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den kombination af elevationsseng og madrasser, der passer bedst til dig.

Dunlopillos Kongemodel Boxelevation

Flere valgmuligheder giver bedre elevationssenge

Når det gælder elevationssenge, er valget af sengerammen vigtigt, ligesom det er vigtigt at vælge den rette madras og topmadras. Vi tilpasser gerne sengen, så den bliver perfekt til dig – det gælder uanset, om du køber en elevationsseng til velvære, såsom læsning, eller til mindskning af smerter og fysisk ubehag.

Vi har altid et stort udvalg af madrasser i forskellige mål og fastheder, du frit kan vælge mellem. Nogle foretrækker en blød madras, mens andre har brug for mere fasthed, når de skal sove godt om natten. Vigtigt er det, at madrassen former sig efter din krops naturlige konturer og giver korrekt støtte og aflastning, som kan styrkes yderligere via sengens elevationsfunktion.