Info før valg af dyne

Vi anbefaler naturfyld

Hanne Bruun

Hanne Bruun

Indehaver

Alle har specifikke krav, når det gælder dyner!
Når du skal vælge, skal du mærke efter hvad du godt kan lide, mærk lige om du er til en helt almindelig eller en stor vamset dyne eller måske en tynd dyne, vi har alle forskellige opfattelser af hvad der er godt og skidt at sove med.


Dyner med naturfyld
  er de bedste til at temperaturregulere, ingen tvivl om det!
Vi har nøje udvalgt vore leverandører, da de kun bruger nye hvide, rene dun, fra Europæiske farme der garanterer for dyrevelfærd og viser hensyn til miljøet, samt naturligvis kvaliteten på det færdige produkt som er fremstillet i Danmark.
Se udvalget af Ringsted Dun dyner >
En dundyne med gåsedun vil altid, hvis sorteringen er i orden, være det bedste valg, da de store dun giver meget luft i dynen.

Luften isolerer og giver din krop unik mulighed for at ånde mens du sover.  En god helårsdyne er typisk fyldt med ca. 600 gram dun, for sommerdyner er påfyldningen ca det halve. Om man skal have helårs- eller sommerdyne afhænger af den varme man selv producere når man sover og om man er til en stor vamset dyne.
Se udvalget af Hästens dyner her>
Dundyner kan vaskes ved 60 grader hvis dunene er store nok, typisk med bæreevne over 10.

Når du vasker din dyne er det vigtigt at du bruger Ringsted Duns vaskemiddel, da den er enzymfri og derfor er skånsom ved dunene som har en naturlig hinde, der skal passes på.

Brug aldrig skyllemiddel til dine dyner.

Når du lufter din dundyne på en solskinsdag, så læg altid dynen i skygge – i solen vil den naturlige hinde omkring dunene udtørre og så knækker de.

Silkedyner er også rene naturdyner – hos os – silkedyner er fremstillet af net, vævet af silketråde, lagt ovenpå hinanden, lag på lag – gør at din krop kan ånde og dynen kan ikke blive fugtig, så derfor er der et fantastisk klima når du sover i silke. Silkedyner gode for os alle, vælg efter, hvad du kan lide.

Se Silkedyner her>

Det er vigtig at man bliver glad, når man går i seng om aftnen, at man kravler ned i noget lækkert sengetøj, med en ordentlig dyne og en dejlig seng, så sover du bare bedre!
Alle vore dyner fåes i flere forskellige størrelser, der findes store dobbeltdyner, korte og lange singledyner, sommerdyner og vinterdyner m.m. Finder du ikke det mål som du vil have, så kontakt eller besøg os, vi har masser af muligheder og en fysisk butik i Vejle midtby.

Brug altid Dynevask fra Ringsted Dun til vask, så beskytter du naturfyldet bedst.