Gennemtænkt teknologi fra JENSEN® giver fantastisk komfort

Den helt rigtige seng kan gøre underværker for din nattesøvn og sikre, at du får en luksuriøs fornemmelse hver eneste gang, du går til køjs. Hvis det er netop denne fornemmelse, du er på udkig efter, så kan det anbefales at kigge nærmere på sengeproducenten JENSEN®. For at du kan lære mere om teknologien og designet bag disse fantastiske JENSEN® senge, har vi samlet en masse nyttig viden til dig i dette indlæg.

Rendyrket luksus, enorm erfaring og
gennemtænkt teknologi fra JENSEN® giver fantastisk komfort

Hvordan sørger JENSEN® for, at deres madrasser giver dig den bedste søvn hver nat? Det gør de først og fremmest ved at anvende deres patenterede teknologi med aloyfjedre og ved at anvende holdbare materialer. Få ekstra Komfort med JENSEN® senge.
Se hele udvalget her>

JENSEN®`s aloyfjedre er udviklet til at give din krop den bedst mulige støtte hele natten. Fjedrene er nemlig designet så kroppen får et mindre tryk, som bevirker, at du får en meget mere rolig nattesøvn. Afhængig af hvilken model madras du vælger, har fjedrene forskellige højder, men de bidrager alle til en fantastisk nattesøvn. Derudover er madrasserne udviklet til at give dig ekstra god støtte i lænden. JENSEN® er i en konstant udvikling for hele tiden at kunne tilbyde dig endnu bedre løsninger til en god nattesøvn. Derfor har JENSEN® også udviklet topmadrasser med en varmeafledende funktion. Det betyder, at du kan holde en mere konstant og behagelig temperatur hele natten, og dermed vil du kunne sove meget mere stabilt og få større Komfort med JENSEN®.

Gennemtænkt teknologi fra JENSEN® giver fantastisk komfort.

JENSEN® skaber ikke kun komfort ved hjælp af deres mange spændende teknologier. Ved at bruge holdbare kvalitetsmaterialer i form af et kraftigt og praktisk møbelstof sørger de nemlig også for, at madrassen har et flot udtryk i rigtig lang tid, og at du får følelsen af ekstra god velvære og luksus, når du lægger dig i sengen. Det fornuftige materialevalg strækker sig også ud til bl.a. udvalget af topmadrasser, hvor JENSEN® bruger latex-materialet til at give dig en topmadras med rigtig god åndbarhed.

Se alle JENSEN® senge>

Stor erfaring og massere af succes

Der er ingen tvivl om, at din komfort og nattesøvn er drivkraften for producenterne bag JENSEN® sengene. De vægter nemlig holdbare materialer og innovative teknologier utrolig højt, når de udvikler deres kollektion af madrasser.

Gennemtænkt teknologi fra JENSEN® giver fantastisk komfort.

JENSEN® har gennem adskillige år beskæftiget sig med produktionen af senge og har endda også haft stor succes med at udvikle teknologier og designe fantastiske madrasser, som giver dig en rolig og behagelig nattesøvn. Ved at investere i en JENSEN® seng har du derfor muligheden for at få glæde af al den viden og erfaring, som ligger til grund for disse luksusmadrasser.

Massere af komfort i mange år

Som et resultat af at madrasserne fra JENSEN® er fremstillet i kvalitetsmaterialer og gode, teknologiske løsninger, får du også en seng, som du vil få glæde af i rigtig lang tid. Der er da heller ingen tvivl om at JENSEN® selv har stor tiltro til kvaliteten af deres produkter. De yder nemlig 25 års garanti på sengens fjedre og fem års garanti på motoren i elevationssengen. En investering i en madras af dette mærke vil derfor bringe dig massere af komfort og fantastisk søvn i mange år.

Vi finder den helt rigtige seng til dig

Med massere af valgmuligheder inden for mange forskellige sengetyper, herunder bl.a. kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser, kan JENSEN® tilbyde dig mange forskellige komfortable modeller, der kan tilføre lidt mere luksus til din nattesøvn. Hvilken model du skal vælge afhænger bl.a. af din krops behov for støtte, da det eksempelvis afgør madrassens hårdhed og sengetypen. Uanset hvilke behov du har, så skal der ikke herske tvivl om at JENSEN® madrasser i mange tilfælde kan imødekomme dine ønsker, når det kommer til aflastning af kroppen og den komplette, luksuriøse soveoplevelse.

Gennemtænkt teknologi fra JENSEN® giver fantastisk komfort
Lad os hjælpe dig – vi har masser af erfaring i at vejlede til den rigtige seng til dig.
Vi har leveret senge i 30 år og har mange glade og tilfredse kunder>