Kom til fyraftensmøde 22. august 16-18.00 her i butikken i Vejle centrum og mød Silvana Support hovedpuden!

Har du svært ved at finde den hovedpude som kan give dig ordentlig støtte og virker for dig, uanset om du sover på siden, ryggen eller maven?

Diithe Skovsgaard har mange års erfaring med vejledning i sund søvn – Familiefirmaet Skovsgaards Agentur blev grundlagt tilbage i 1977.

 Mød testpersoner

som har været behjælpelige med at prøve de forskellige hovedpuder. De er alle fremstillet ens, men de findes i  5 forskellige højder og fastheder: Silvana Grenat, Silvana Saphir, Silvana  Emerald, Silvana Flourine og Silvana Christel. Mulighederne gør, at vi altid kan finde en hovedpude som passer til dig. Det eneste du selv skal afgøre er, om du kan lide følelsen på hovedpuden. Det er SÅ vigtigt at vi ligger med produkter og materialer som vi kan lide, når vi skal have en afslappende, behagelig og god søvn.

OBS! VI HAR ALTID FAST LAVPRIS PÅ HOVEDPUDEN TIL 999,- OG TIL FYRAFTENSMØDET GIVER VI DIG ET SKÅNEBETRÆK TIL 219,- MED I HANDLEN!

 Vi piger fra Team Sengeexperten er naturligvis også klar til at hjælpe her i butikken, hvis du måske ønsker at teste en af vore andre fantastiske hovedpuder!
Vi gir 20% rabat på alle vore ergopuder denne dag!
Ses vi?

© Copyright - Sengeexperten.dk