Carpe Diem senge har helt unik liggekomfort!
Det er ikke nogen hemmelighed, at din sengs kvalitet er afgørende for din komfort og dermed også din nattesøvn – for en god søvn kommer ikke af sig selv. Den skal nemlig gerne hjælpes på vej med en god seng, der kan sætte de perfekte rammer for din nattesøvn. Blandt de mange forskellige muligheder kan du bl.a. finde mærket Carpe Diem senge, som kan tilbyde dig mange gode muligheder og en rigtig god komfort. I dette indlæg kan du læse meget mere om designet og teknologien, der ligger bag dette sengemærke. Derudover kan du få en større indsigt i fordelene ved at vælge senge af høj kvalitet, og du kan lære mere om, hvad du skal huske, når du vælger din nye seng.

Filosofien bag Carpe Diem senge

De helt centrale værdier og den afgørende filosofi, der ligger bag designet af Carpe Diem senge er ønsket om at give dig en rolig og uforstyrret nattesøvn, der så kan give en langt bedre livskvalitet. Netop derfor sætter de din liggekomfort og velvære i højsædet for at kunne sikre, at du vågner veludhvilet og fyldt med energi til dagen. Resultatet af Carpe Diem senges store engagement i din nattesøvn er et trykaflastningssystem, der er baseret på deres mange års erfaring inden for faget, og som kan give dig en fantastisk fornemmelse af luksus. Med netop din komfort i fokus, bestræber Carpe Diem senge sig også på at tilbyde dig fleksible sengeløsninger, som du kan tilpasse til de krav, som du har.

Se hele udvalget af Carpe Diem senge her>

Carpe Diem senge har helt unik liggekomfort!

God trykaflastning kan give dig optimal komfort: Beds Contour Pocket System*

For at aflaste din krop på den bedst mulige måde hele natten er det vigtigt, at du finder en seng med en god trykaflastning. Har du en seng med en god trykaflastning, vil din krop nemlig få en rigtig god støtte hele natten, hvilket igen kan give dig en langt mere rolig og komfortabel søvn – madrassen vil nemlig altid hjælpe dig til at få en behagelig komfort, når du sover, og du vil ikke blive forstyrret af ukomfortable sovestillinger.

Det veludviklede trykaflastningsteknologi fra Carpe Diem senge – også kaldet Beds Contour Pocket System – sørger i den forbindelse for, at madrassen følger kroppens konturer og hele tiden tilpasser sig til de forskellige sovepositioner, du har i løbet af natten. Med dette system værner de om din nattesøvn og giver dig en fantastisk luksuriøs fornemmelse hele natten igennem.

*Beds Contour Pocket System – anderledes polstrede pocketfjedre med enorm flexibilitet og lang slidstyrke giver Carpe Diem sengene helt unik liggekomfort

Hvilken seng skal jeg vælge?

Carpe Diem Senge fremstiller flere forskellige modeller, der alle kan tilbyde dig noget forskelligt i forhold til, hvordan du får den mest optimale liggekomfort. Så hvilken type skal du så vælge?

Vi er alle forskellige, og med vores forskellige højder, vægte og andre små-skavanker er vores krav til en seng sjældent ens. Netop dine fysiske behov er derfor yderst relevante at tage hensyn til, når du skal finde en seng, der er ideel til dig. Carpe Diem senge holder i den forbindelse fast i sit ønske om at give livskvalitet gennem god komfort og søvn. Derfor giver de dig muligheden for at justere på en række faktorer som eksempelvis madrassens størrelse og fasthed, hvilket kan hjælpe dig med at skræddersy din sengeløsning til dine behov. Det er nemlig ikke uden betydning hvilken fasthed du vælger, da især vægten er afgørende for hvilken madrastype, der er ideel til dig.

På linje med selve madrassens komfort og egenskaber, så fremstiller Carpe Diem senge selvfølgelig også senge i flere forskellige modeller som eksempelvis elevationssenge boksmadrasser og kontinentalsenge  De forskellige modeller har alle en række særegne egenskaber i forhold til din komfort og søvn. Med disse mange muligheder kan du få stor indflydelse på din komfort – din opgave er blot, sammen med os, at finde frem til den seng fra Carpe Diem senge, der passer perfekt til dine behov.