Godt samarbejde gennem mange år!

Alice har 10 års jubilæum d. 1. juni

Når du som kunde kommer ind og besøger os, kan du være tryg ved at alle du møder herinde, har mange års erfaring indenfor søvn og senge!

Alice Bjerre Bergstrøm startede sin karriere hos Sengeexperten d. 1. juni 2007 efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som møbelhandler hos Danbo Møbler Vejle, hvor hun var et år efter endt uddannelse. En afsluttende eksamen med senge som speciale til et 11 tal, gjorde at vi følte os heldige da hun startede i vores lille firma.

Gennem årene hos os har hun udført alle de forskellige opgaver der nu engang er i vort firma… lige fra levering og samling af seng, køre i lastbilen og til at styre bogholderiet, samt være ansvarlig for varelageret, samtidig med at hun naturligvis også har vejledt masser af glade mennesker gennem årene.
Det har været naturlig for os at Alice også hjælper os med at markedsføre Sengeexperten, da hendes loyalitet og samarbejde med undertegnede har udviklet butikken frem til det, den er i dag.
Alice er privat mor til 3 årige Sebastian og kærester med hans far, Thomas.
Fra 1. maj er hun butiksbestyre og vi ser med glæde fremtiden imøde, i en branche hvor der er en meget positiv udvikling idet mange mennesker i dag, ønsker at vælge gode kvalitetsprodukter til deres nattesøvn.
Og det er netop vores speciale – vi forhandler de største sengefabrikker i Norden`s bedste senge: Auping, Carpe Diem, Hästens, Dunlopillo, TEMPUR & JENSEN: