Sengeexperten by Bruun i Vejle Centrum

 
Butikken har eksisteret i 30 år her i foråret og i den anledning har vi tilføjet familienavnet Bruun på facaden, så den fremover hedder: Sengeexperten by Bruun – .
og netop på grund af butikkens fremskredne alder har vi også valgt at gennemrenovere butikslokalerne, så vi er godt rustet til de næste 30 år”, fortæller Hanne Bruun, indehaver. 
  
 

Showroomsale

Sov en nat hos os!
 Sengeexperten by Bruun i Vejle Centrum har som noget helt unikt, valgt at lave et ‘soveværelse’ ”, siger Hanne Bruun. “Sammen med Marie Bruun, nyuddannet tekstildesigner fra Kolding Designskole, har vi givet vores bud på ‘soveværelset anno 2018’.
“Her ønsker vi at tilbyde en overnatning til vore kunder i et lækkert soveværelse med bad og egen indgang, i forbindelse med køb af en Hästens seng – så man mærke på egen krop den forkælelse, det er at sove i en Hästens seng”.

Tilbud på Carpe Diem beds

Vi har valgt at optimere hele indendørs miljøet med masser af grønne planter, forhåbentlig til stor glæde for både os selv og dem som besøger os.
Vi har valgt at bringe lokalerne “up to date” og genfinde svundne tider i de bagerste lokaler. “Vi har taget udgangspunkt i “Staldgårdsgade” og bl. a. sat ladeporte på facaden – renoveret staldlofterne og gjort stilen mere autentisk og tro mod bygningen og ikke mindst historien.
Tilbage i midten af 1800 tallet var Vejle by en Garnitionsby, og rytterigarnison havde hestestalde i gaden – deraf navnet og hvem ved, om det ikke netop var i vores baglokaler, de havde hestestalde? Vi har i hvertfald gamle “staldlofter” og naturligvis bevaret dem”. 

I butikken finder man, som noget nyt, lokal kunst.
Kunstneren her Birthe Vanting laver finurlige portrætter med et glimt i øjet!
Marianne Aas og Birthe Vanting I ” 2somskaber” arbejder i deres værksted med flere kunstsprog, udtryk og materialer, sammen og hver for sig; her under grafisk design, foto og akrylmaleri.
I” 3somSkaber”finder man medspiller og forfatter Flemming Nørgaard, sammen, udfordrer de hinandens værker og giver plads til fri fortolkning gennem hver deres kunstsprog for til sidst at nå til ét samlet værk.  
Der vil være seje, flotte og anderledes bud på Dansk håndværk i form af vaser og krukker som vi selv er fuldstændig vilde med.

SPAR 30% på udvalgt sengetøj

Se vores store udvalg i kvalitets sengetøj – SPAR 30% på Elegante, Joop og Covered satin sengetøj! F. eks. Vejl. pris 999,- NU 699,-
Vi har også kuvertlagner i en fantastisk slidstærk kvalitet og tilbud på dem i økologisk udgave.